Friday, January 6, 2012

TEMU DUGA POSTING SEMAKIN HAMPIR!!!

Assalamualaikum wbrkth dan salam dibukakan hidayah kpd yg belum muslim..

Lama juga aku tak sempat nk post kt blog puteralegeh ni..bukan apa..krn kesibukan menguruskan ayah yg sedang berjuang melawan pesakit kencing manisnya setelah dipotog ibu jari kakinya gangren.

Hari ni aku bukan nk cite pasal ayah aku..tapi aku nk khabarkan bahawa tarikh temuduga posting utk graduan ISMP semakin hampir..dari maklumat yg aku ketahui graduan ISMP akan ditemuduga sebelum Febuari atau mungkin dlm bulan febuari utk dipostingkan sebelum mac 2012.

Kerana itu graduan ISMP perlu bersedia dengan setiap aspek penilaian temudga posting. Tiada masa lagi utk berkhayal tidak akan dipostingkan..mana mungkin kerajaan khusus KPM akan membazirkan tenaga kerja yg trlatih yg telah pasti mengurangkan perbelanjaan KPM dari segi melahirkan bakal guru yg telah dilahirkan oleh IPTA.

Bahkan mana mungkin kerajaan BN akan menzalimi rakyatnya yg sedia berjasa kepada negara walaupn ada yg sentiasa membangkang, memfitnah dan memburukkan kerajaan BN yg diamanahkan majoriti rkyt utk mentadbir Malaysia. Semoga kes kebiadapan segelintir siswasiswi UPSI kepada pemimpin negara tidak diambil kisah oleh kerajaan utk memastikan modal insan keluaran IPTA tidak disia-siakan demi pembangunan bangsa agama dan negara.

Maka, kepada graduan ISMP yg masih tercari-cari panduan terbaik utk temudga posting yg tiada lagi disediakan oleh sesiapa sebelum ini..bolehlah memesan dan menempah buku RAHSIA LULUS TEMUDUGA POSTING tulisan aku berdasarkan kajian hasil kesedaran aku utk membantu siswasiswi ISMP yg sentiasa ada yg trtgl utk posting kali pertama kerana kegagalan pada temudga posting kali pertama.

Berminat sila sms aku alamat anda 0169030367 setelah bankin rm45 termasuk kos pos. Buku adalah terhad..siapa cepat dia dapat...good luck semua.

4 comments:

 1. ya en. M.Noor..kami akan bersiap sedia untuk menghadapi temu duga..terima kasih atas buku en. yang banyak membantu saya dan rakan-rakan dalam menyiapkan diri untuk menghadapi temu duga....tetapi agak jelous kepada rakan-rakan di johor yang dipanggil untuk guru interim....doakan kami semua...

  ReplyDelete
 2. saya doakan graduan UPSI semua dapat lepas temudga posting kali pertama..terima kasih krn membeli buku saya yg ditulis khusu utk membantu graduan UPSI dan graduan ISMP umumnya.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. moga2 urusan temuduga posting kami dipermudahkan-NYA.

  ReplyDelete